Обилният снеговалеж затвори редица пътни артерии у нас. Малко след 3

...
Обилният снеговалеж затвори редица пътни артерии у нас. Малко след 3
Коментари Харесай

Лошото време затвори редица пътни артерии у нас

Обилният снеговалеж затвори редица пътни артерии у нас. Малко след 3 часа тази заран беше лимитирано придвижването по автомагистрала „ Хемус ” на територията на София-област за камиони над 12 тона. Шофьорите изчакват на място. Това оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Движението на тирове през Прохода на Републиката е наложително единствено с вериги. Проходът Троян – Кърнаре е затворен за всички транспортни средства.

Временно придвижването на пуъв Белово - Юндола е лимитирано за тежкотоварни коли ремаркета и полуремаркета заради изобилен снеговалеж и снегопочистване. Обходният маршрут е от Белово по път I-8 на кръстовище при град Септември по път III-8402 на кръстовище село Варвара по път II-84 за Юндола и назад.

Заради снегопочистване е лимитирано и придвижването по пътя Ботевград - Мездра в двете направления за МПС над 12 т заради снегопочистване, допълват от Пътната организация.

Обилните превалявания през вчерашния ден активизираха и свлачище и постановиха отчасти затваряне на пътя от Симитли към Банско и Гоце Делчев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР